Ochrana osobných údajov - Darceking.sk

Ochrana osobných údajov našich klientov a iných fyzických osôb je pre nás dôležitá. Tieto podmienky vysvetľujú akým spôsobom spracúvame pri našej činnosti osobné údaje v rámci spoločnosti  R A L T, s.r.o. , so sídlom   Ďatelinová 5530/4, 821 01 Bratislava, IČO : 47 912 570.

Adresa našej webovej stránky je: https://darceking.sk.

Pri spracúvaní osobných údajov sa riadime primárne Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len ,,GDPR”), ktoré upravuje aj Vaše práva ako dotknutej osoby, tými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,Zákon“), ktoré sa na nás vzťahujú, ako aj ďalšími predpismi. Dodržiavame prijaté bezpečnostné opatrenia a pri spracúvaní osobných údajov postupujeme primerane podľa medzinárodných noriem a štandardov bezpečnosti.

Predmet spracovania osobných údajov zahŕňa tieto kategórie údajov:

  • základné osobné údaje alebo identifikačné údaje,
  • kontaktné údaje,
  • údaje o zmluve (zmluvné alebo právne vzťahy, zmluvný záujem alebo záujem o produkt)

Aké oprávnené záujmy sledujeme pri spracúvaní osobných údajov?

Našimi oprávnenými záujmami pri spracúvaní Vašich osobných údajov sú výkon našej činností  uvedené v Obchodnom  registri spoločnosti  R A L T,  s.r.o. v platnom znení pričom výkon týchto činností je verejným záujmom a ochrana bezpečnosti našej webovej stránky a eliminácia prípadných pokusov o narušenie jej bezpečnosti.

Komu sprístupňujeme Vaše osobné údaje?

Osobné údaje našich klientov a iných fyzických osôb sprístupňujeme len v nevyhnutnej miere a vždy pri zachovaní mlčanlivosti príjemcu údajov napr. našim zamestnancom, osobám, ktoré poverujeme vykonaním jednotlivých úkonov, našim účtovným a právnym poradcom.

Do ktorých krajín prenášame Vaše osobné údaje?

Cezhraničný prenos Vašich osobných údajov to tretích krajín mimo Európskeho hospodárskeho priestoru (EÚ, Island, Nórsko a Lichtenštajnsko) nezamýšľame.

Ako dlho uchovávame Vaše osobné údaje?

Osobné údaje uchovávame najviac dovtedy, kým je to potrebné na účely, na ktoré sa osobné údaje spracúvajú.

Ako o Vás získavame osobné údaje?

Ak ste náš klient, Vaše osobné údaje najčastejšie získavame priamo od Vás. V takom prípade je získanie Vašich osobných údajov dobrovoľné. V závislosti od konkrétneho prípadu neposkytnutie osobných údajov klientom môže mať dopad na našu schopnosť poskytnúť kvalitné služby alebo vo výnimočných prípadoch aj našu povinnosť odmietnuť poskytnúť služby.

Aké práva máte ako dotknutá osoba?

Ak o Vás spracúvame osobné údaje na základe Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov, máte právo kedykoľvek svoj súhlas odvolať.
Bez ohľadu na to máte právo kedykoľvek namietať proti spracúvaniu osobných údajov na základe oprávneného alebo verejného záujmu.
Ako klient máte právo považovať prístup k Vašim osobným údajom ako aj ich opravu. Ak spracúvame osobné údaje pri poskytovaní služieb nemáte ako klient ani ako iná fyzická osoba právo namietať proti takému spracúvaniu podľa článku 22 GDPR. Takisto máte právo kedykoľvek podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov.

Zmeny podmienok ochrany súkromia

Ochrana osobných údajov pre nás nie je jednorazovou záležitosťou. Informácie, ktoré sme Vám povinní vzhľadom na naše spracúvanie osobných údajov poskytnúť sa môžu meniť alebo prestať byť aktuálne. Z tohto dôvodu si vyhradzujeme možnosť kedykoľvek tieto podmienky upraviť a zmeniť v akomkoľvek rozsahu. V prípade, sa zmeníme tieto podmienky podstatným spôsobom, túto zmenu Vám dáme do pozornosti napr. všeobecným oznámením na našom webe www.darceking.sk , alebo osobitným oznámením prostredníctvom emailu.

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana Vašich osobných údajov je pre nás dôležitá.  V spoločnosti spoločnosti  R A L T, s.r.o. so sídlom   Ďatelinová 5530/4, 821 01 Bratislava, IČO : 47 912 570 sa zaväzujeme poskytnuté osobné údaje chrániť.
Zaväzujeme sa vykonať všetky opatrenia, aby sme zamedzili zneužitiu osobných údajov, ktoré nám poskytujete. Vaše osobné údaje budeme spracúvať iba v prípade existencie právneho titulu pre spracovanie osobných údajov.

Cookies

Čo je to súbor cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači, alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách, takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?

Táto web stránka používa súbory cookies na zapamätanie používateľských nastavení. Rovnako aj pre lepšie prispôsobenie záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkčnosť stránky. Používame aj nástroj Google Analytics. Táto služba umožňuje webovú analýzu, ktorej poskytovateľom je spoločnosť Google. Súbor cookie generuje informácie o tom, ako sú webové stránky využívané a aká je ich návštevnosť. Ukladajú sa do priečinka prehliadača a následne sú odoslané a uložené na serveroch Google. Vo všeobecnosti zjednodušujú prehliadanie webu. Spoločnosť Google používa tieto informácie pre analýzu aktivít na webových stránkach a tiež pre tvorbu prehľadov.

Pomáhajú skvalitňovať poskytované služby, a to prispôsobením obsahu stránok potrebám a záujmom užívateľov. Ukladaním vašich predvolieb vyhľadávania či registrácie do nových služieb, pomáhajú chrániť údaje a vyberať relevantné reklamy. Spoločnosť Google je oprávnená poskytnúť tieto informácie tretím stranám, ak to vyžaduje zákon, alebo v prípade že takéto tretie strany spracovávajú dáta v mene spoločnosti Google.

Ako kontrolovať súbory cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú správne fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie?

Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení. Ak si neželáte, aby o vás boli zhromažďované akékoľvek informácie, môžete na našej stránku kliknúť „Nesúhlasim“, alebo vo svojom prehliadači zakázať prijímanie súborov cookie. Inštrukcie na zmenu cookie nájdete v nastaveniach vášho prehliadača. Zmena nastavenia cookies môže ovplyvniť funkčnosť a bezchybný chod tejto stránky